انجمن علمی موتور ایران
ویژه زمستان 1402
ارائه بیش از 200 مقاله در حوزه صنعت خودرو و قوای محرکه و فرآوردههای نفتی.
برگزاری چندین کارگاه تخصصی با موضوعاتی نظیر نرم افزارهای مهندسی پیشرفته و….
میزگردهای تخصصی با حضور جمعی از صاحب نظران ….
سیزدهمین همایش بینالمللی موتورهای درونسوز و نفت با حضور صنعتگران، اساتید، پژوهشگران و فرهیختگان به میزبانی انجمن علمی موتور ایران در محل همایش شرکت ساپکو در24 بهمن 1402 برگزار گردید. در این همایش با ارائة مقالاتی با نگرش معرفی نوآوریهای کاربردی، برگزاری کارگاههای تخصصی با تبادل تجارب و دانش حوزههای فنی قوای محرکه و هماندیشی در نشستها و میزگردها با نیل به همافزایی آرا برای رسیدن به اهداف مشترک، در تحکیم پیوند عمیق و پایدار ارکانِ یاد شده، تشریک مساعی گردید. در حاشیه این همایش، دهمین نمایشگاه موتور تهران برپا شد. در این هنگام ارتباط مستقیم بین صنعتگران کارآفرین، دانشگاهها و سازمانهای دانشبنیان – به عنوان ابزارهای علمی این ارتباط – تسهیل شد.
شرکت ایران خودرو به همکاری شرکت ایپکو از اولین موتور ملی سه استوانه خود در افتتاحیه سیزدهمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز و نفت رونمایی کردید، این مهم با حضور ویز محترم صمت جناب آقای علی آبادی، مدیرعامل محترم گروه صنعتی ایران خودرو و جناب آقای مهندس سید مصطفی میرسلیم و جمعی از اساتید صورت پذیرفت.
بیانیه پایانی حوزههای صنعت خودرو و قوای محرکه، با توجه به سخنرانیهای مراسم افتتاحیه و اختتامیه، میزگردهای تخصصی، سخنرانیهای کلیدی، مقالات علمی و نشستهای صنعتی در 5 بند بدین شرح جمعبندی و ارائه گردید.
1- در حاشیه رونمایی از موتور ملی سه استوانه، ابراز امیدواری می نماییم هم افزایی دانش و فن آوری منجر به دست آوردهای بیشتر و امید افزایی در کشور عزیزمان ایران گردد.
2- در خصوص چشم اندازهای جدید صنعت خودرو ،اعم از
قوای محرکه دورگه و قوای محرکه برقی لازم است اولا توجه جدی به هزینه های چاه تا چرخ معطوف گردد. بعلاوه تمرکز و تدقیق در زیر ساخت های تولید ، انتقال و توزیع برق در این حوزه مورد نیاز است. در نهایت ورود فناوری های جدید به عرصه حمل و نقل جاده ای، نیازمند احصای متقن نیاز مشتریان جهت ایجاد آسایش و آرامش عمومی در کشور می باشد.
3- وابستگی این چشم اندازهای جدید به زیر ساخت ذخیره سازی انرژی نیازمند پیشرفت جدی در توسعه باتری و نیز تولید آن با عنایت به نرخ شدید تغییر این فناوری، در سطح بین المللی می باشد.
4- در حوزه موتورهای مورد استفاده در کاربردهای غیر جاده ای در مورد نیروگاههای پراکنده برق، توجه جدی در سطح پژوهش های بنیادی و کاربردی باید به ارتقای راندمان و کاهش وابستگی به مصرف گاز از طریق گسترش سبد سوخت مصرفی به سوخت های تجدید پذیر مانند سین گاس، بایو گاز و نیز تولید همزمان برق ، حرارت و برودت باشد.
5- مولدهای دیزلی سنگین وظیفه مورد استفاده در صنایع دفاعی ، معدنی و حفاری، و حمل و نقل غیر جاده ای سالها در کشور مغفول مانده و معدود تلاش های انجام شده در این زمینه با سوء مدیریت منجیر به نتایج و دستاوردهای ارزشمند و ورود به عرصه تولید نگردیده است.
انجمن علمی موتور ایران